Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Τι πρέπει να θυμάστε όταν αισθάνεστε χαμένος στην ζωή!!!

img_0702
Κάποια στιγμή στην ζωή μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλοι έχουμε αισθανθεί κάπως χαμένοι στην ζωή μας. 
Με τόσες αποφάσεις που πρέπει να παίρνουμε κατά καιρούς και τόσες απορίες που υπάρχουν στο μυαλό μας, πολλές φορές μπερδευόμαστε.
Ως άνθρωποι θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς η ζωή δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Απλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεσή μας.
 
1.Να θυμάστε πάντα, ότι η τωρινή σας κατάσταση δεν είναι ο τελικός προορισμός σας. Τα καλύτερα έρχονται. Δεν χρειάζεται να έχετε λύσεις για όλα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και απολαύστε το ταξίδι.

(Να θυμάστε πάντα, ότι η τωρινή σας κατάσταση δεν είναι ο τελικός προορισμός σας. Τα καλύτερα έρχονται.) .

2.Μερικές φορές, τα άσχημα πράγματα που μας συμβαίνουν μας βάζουν αυτόματα στο μονοπάτι για τα όμορφα πράγματα που θα συμβούν στην ζωή μας. Δεν μπορούμε πάντα να προβλέπουμε τις δυσκολίες που θα έρθουν στον δρόμο μας. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στην ζωή και να στηριχτείτε στους φίλους και την οικογένειά σας.

(Μερικές φορές, τα άσχημα πράγματα που μας συμβαίνουν μας βάζουν αυτόματα στο μονοπάτι για τα όμορφα πράγματα που θα συμβούν στην ζωή μας) .

3.Αν δεν σας αρέσει το σημείο, που βρίσκεστε τώρα, μετακινηθείτε. Δεν είστε δέντρο. Πολλές φορές, παραλύουμε μπροστά σε αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε, με αποτέλεσμα να μένουμε κολλημένοι σε μια δουλειά που δεν μας αρέσει ή σε μια σχέση που δεν μας ικανοποιεί. Μόνο εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας και μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει.

(Αν δεν σας αρέσει το σημείο, που βρίσκεστε τώρα, μετακινηθείτε. Δεν είστε δέντρο.)

4.Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο, αν διαβάζετε συνέχεια το προηγούμενο. Να κοιτάτε πίσω μόνο για δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και όχι για να εύχεστε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω.

(Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο, αν διαβάζετε συνέχεια το προηγούμενο.)

5.Αν δεν ανοίγει, δεν είναι η δική σας πόρτα. Στην ζωή υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτάσετε στην ευτυχία. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιάζετε την μοίρα.

(Αν δεν ανοίγει, δεν είναι η δική σας πόρτα.)

6.Κάποιες φορές, πρέπει να βγείτε έξω να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ποιοι είστε και που θέλετε να πάτε. Πολλές φορές, νιώθουμε χαμένοι, γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να συνδεθούμε με τον εαυτό μας. Μια βόλτα κοντά στην φύση θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

(Κάποιες φορές, πρέπει να βγείτε έξω να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ποιοι είστε και που θέλετε να πάτε.)

7.Μερικές φορές, χρειάζεται να μιλήσετε σε ένα 3χρονο παιδί για να συνειδητοποιήσετε πάλι το νόημα της ζωής. Οι δυσκολίες που ο καθένας βιώνει στην ζωή του μας κάνουν πιο κυνικούς. Αντίθετα, τα παιδιά τείνουν να έχουν λύσει τα προβλήματά τους και να έχουν καταλάβει το νόημα της ζωής.

(Μερικές φορές, χρειάζεται να μιλήσετε σε ένα 3χρονο παιδί για να συνειδητοποιήσετε πάλι το νόημα της ζωής.)

8.Κάποιες φορές, πρέπει να σταματάτε να αναλύετε τα πάντα και απλά να πάτε εκεί που σας λέει η καρδιά σας. Ίσως, αισθάνεστε χαμένοι, επειδή υπεραναλύετε τα πάντα. Για να βρείτε τον δρόμο σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην παραιτήστε ποτέ.

(Κάποιες φορές, πρέπει να σταματάτε να αναλύετε τα πάντα και απλά να πάτε εκεί που σας λέει η καρδιά σας). 

9.Δεν χρειάζεται να έχετε λύσει όλα τα προβλήματά σας για να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες φορές, ένα και μόνο βήμα μπροστά μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο μεγαλειώδες σχέδιο για να έχετε μια χαρούμενη ζωή.

10.Μην σταματάτε ποτέ να ελπίζετε, γιατί θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα. Όσο χαμένοι και αν αισθάνεστε, μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας και στην ζωή. Το σκοτάδι είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το φως. Μην αφήνετε τις άσχημες σκέψεις να σας αποθαρρύνουν.

(Μην σταματάτε ποτέ να ελπίζετε, γιατί θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα).

11.Η ζωή είναι πάντα ωραία όσο χρόνων και αν είσαι. Δεν γερνάει ποτέ.

Βy: kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια: